keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Ensimmäinen vihreä sankari


Valitsen heti ensimmäisen Vihreän Sankarini (VS). Tänään se on Maryam Abouelnasr, joka FB-kirjoituksessaan osoitti soturin sydäntä asettumalla puolustamaan monikulttuurista maatamme ahdasmielisyyttä vastaan. Maryam kirjoitti mm.:

Tyttöjä mitenkään sen enempää syyllistämättä, mutta pukeutuminen ja käyttäytyminen vaikuttaa siihen miten ihminen nähdään – nähdäänkö ’seksuaalisena olentona, joka on nuoren ikänsä vuoksi helppo saalis’, koska suomalaiseen tyyliin suomalaiset on totutettu siihen, että saa tehdä ja olla miten haluaa.

Laitetaan siihen yhtälöön se miespuolinen ihminen, joka tulee kulttuurista, missä vastakkaista sukupuolta ei saa nähdä, eikä sen kanssa keskustella.

Ei se vika ole yksinomaan ole niissä maahantulijoissa.

Painavaa tekstiä Maryamilta! Nyt on meillä peiliin katsominen paikka. Miten voisimme kehittää yhteiskuntaamme siten, ettei se saattaisi raiteiltaan meille sotaa ja kidutusta paenneita nuoria miehiä? 

Toivottavasti Helsingin moskeijan vastustajat nukkuvat yönsä hyvin, vaikka omatuntoa pitäisi painaa se, että olitte estämässä tärkeän moraalisen tukikohdan syntyä tänne, jonne suurin osa maahantulijoista asettuu. 

Valitettavasti vihakirjoitukset pelottelivat Maryamin poistamaan kirjoituksensa, mutta onneksi ehdin lukea sen ennen kuin se hävisi. Mahdolliset kirjoitusvirheet johtuvat huonosta kopsaamisestani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, on kiva kuulla mielipiteesi. Ilkeät kommentit poistetaan.